Sundhed

Få optimalt udbytte af dine høreapparater med det rette tilbehør

image

Er du bruger af høreapparater og ønsker du at få glæde af dem i mange år fremover? Så er det vigtigt, at du passer på apparaterne og anskaffer dig udstyr, som vedligeholder apparaterne og eventuelt også udstyr, som kan give dig endnu mere glæde af dine høreapparater. Herunder finder du en kort guide til de forskellige typer af tilbehør til høreapparater, som kunne være nyttige for dig.

Vedligehold og ekstraudstyr

Når det kommer til vedligeholdelse af dine høreapparater, er det især rengøring og modvirkning af fugt der er vigtigt. Derfor anbefales det, at du anskaffer dig en tørreboks, som er en lille kasse, hvori du kan ligge høreapparaterne til tørring. Tørreboksen fungerer på den måde, at den renser høreapparaterne ved hjælp af UV-lys, som har desinficerende og fugthæmmende egenskaber. Med brug af en tørreboks kan du altså både passe på dine høreapparater og skåne dine øregange for uønskede bakterier.

 

image-1

Som høreapparatsbruger kan det også være nyttigt at anskaffe sig noget ekstraudstyr, som kan gøre hverdagen med høreapparat endnu nemmere for dig. Det kunne eksempelvis være et apparat, som trådløst kan skabe en forbindelse mellem din telefon og dit høreapparat således, at lyden fra din telefon bliver ført direkte over til dit høreapparat. På den måde bliver det betydeligt lettere for dig at modtage opkald fra venner og familie, samt selv at ringe op. I samme stil findes også et apparat, som kæder dit tv sammen med dine høreapparater, så du kan få lyden fra dit fjernsyn direkte i øret, og dermed fremme glæden ved at se tv.

Der findes altså en række forskelligt tilbehør til både vedligeholdelse af dine høreapparater og til at udvide høreapparaternes funktioner, som kan forlænge høreapparaternes levetid og fremme din glæde ved at bruge høreapparater. Spørg din lokale høreshop til råds, eller følg linket ovenfor, for at læse mere om tilbehør til høreapparater.