Airtox Sikkerhedssko

Airtox sikkerhedssko

Har du et arbejde, hvor der kan opstå farlige situationer, der kan gå ud over din sikkerhed? For eksempel er håndværkere, lagerarbejdere og andre, der arbejder med tunge eller skarpe genstande, nødt til at tænke en ekstra gang over deres sikkerhed og sørge for, at sikkerhedsudstyret er i orden. Først og fremmest er det vigtigt at have et par gode sikkerhedssko. 

Airtox sikkerhedssko – optimal sikkerhed og komfort

Airtox er et dansk mærke, der producerer sikkerhedssko, som er udviklet ved brug af avanceret teknologi. Disse sko er af specialfremstillede materialer, som resulterer i en sko med meget lav vægt, yderst god fleksibilitet og skridtfasthed. Airtox sikkerhedssko er kendetegnet ved, at arbejdssko skal være komfortable, således at du kan være ugeneret en hel arbejdsdag, og samtidig give optimal sikkerhed.

Nogle af de teknologier, der benyttes i Airtox sikkerhedssko, er Aquacell, som er en membran, der sikrer 100% vandtæthed og en øget åndbarhed. Whitelayer, som er det stærkeste sømværn på markedet, giver en blød og fleksibel sko, som er utrolig let og komfortabel at gå rundt i en hel arbejdsdag. Desuden laves Airtox sikkerhedssko også med Cool&me teknologien, som er et kølesystem, der sikrer en god temperatur, fordi fugten transporteres væk og holder fødderne tørre og lugtfrie. Også Powerbreeze er en fordelagtig teknologi, som giver god cirkulation, luftgennemtrængning og høj åndbarhed.

Vælg din sikkerhedssko ud fra de kriterier, du har brug for at få opfyldt. 

Vælger du for eksempel modellen Airtox SL55, får du en kvalitetssko med en masse smarte teknologier såsom Powerbreeze, der sikrer åndbarhed, og UTURN, som er et lukkesystem, der strammer skoen jævnt og giver et stabilt greb om foden. 

Airtox SR7 modellen er en kondisko, der er lavet om til en sikkerhedssko. Designet er nemlig smart og minder til forveksling om en kondisko. Skoen er med superlite teknologi, der giver en yderst komfortabel sko. Desuden har den tech-fiber sømværn, superflex mellemsål mm. Denne sikkerhedssko er perfekt til eksempelvis lagerarbejde eller andre jobs, der foregår indendørs og ikke kræver vandtæthed. 

Airtox har et bredt udvalg af forskellige sikkerhedssko i forskellige prisklasser. Fælles for dem alle er dog komforten og den gode kvalitet.