Hundetrimmere

Vælg den rigtige hundetrimmer

Vælg den rigtige hundetrimmer

Når du bruger en rigtig hundetrimmer til at klippe din hund, så får du en jævn og hurtig klipning, og desuden sparer du den kontinuerlige tur til hundefrisøren, der kalder temmelig ofte. Vælger du en professionel eller semi-professionel trimmer, så får du meget for pengene, og du får desuden en model, der kan holde i mange mange år.

Hvad er en god hundetrimmer?

En god hundetrimmer har forskellige kendetegn, fx:

- den er ergonomisk og har et skridsikkert håndtag.

- den har aftagelige vinger, som er rustfri og skarpe i lang tid.

- den har en kraftig motor, som kører problemfrit og med meget lav lyd.

- den er hurtig til at køle af.

Har du svært ved at finde ud af, hvilken model der passer til din hund, så kan du kontakte Thordal.dk, der har specialiseret sig i hundetrimmere og kan sige præcis, hvilken model der matcher din hunderace.

Vær opmærksom på kvaliteten

Hundetrimmere kan købes mange steder. Fra byggemarkeder og supermarkeder til specialforretninger og hundefrisører. Og her er det vigtigt, at du er opmærksom på kvaliteten. Med billige modeller fra byggemarkeder og udenlandske webshops ender du hurtigt med en trimmer, der enten går i stykker i løbet af kort tid eller som ikke har de skær, du skal bruge til din hund.

Med en kvalitetstrimmer, fx fra Oster eller Fav (forhandles af Thordal.dk), får du en model, der holder i mange år, og det er desuden muligt at købe reservedele og nye skær, hvis og når det er nødvendigt.

Med eller uden ledning

Om din hundetrimmer skal være med eller uden ledning er primært et spørgsmål om budget. Det er naturligvis lettest med en trimmer uden ledning, der som regel også er mere lydsvag end modeller med ledning. Men inden du har købt alt, hvad du skal bruge, er du hurtigt oppe i en pris, der er 40-50% højere for en hundetrimmer uden ledning end for en med – og grundlæggende kan de det samme.