Erhverv

Udlev dine photoshoot-drømme – lej Raa Studio Aarhus

image

Raa Studio Aarhus er et alsidigt udlejningsstudie i Risskov, Aarhus. Du kan anvende studiet til en lang række aktiviteter, blandt andet photo- og video-shoots. Studiet er rummeligt og lyst, og kan indrettes i stort set enhver stemning, du har lyst til. Det er det perfekte rum at udføre drømmeprojektet i.

I studiet forefindes selvbetjeningskaffemaskine, tøjstativ samt en make-up konsol med to pladser. Således er der alle muligheder for at blive klar til dit projekt, lige ved hånden. Du kan også lave touch-ups mellem de forskellige shoots. Har du brug for ekstra stole eller borde, kan du bede om det ved booking af studiet.

Du kan tilkøbe leje af projektor, steamer og forskellige baggrundsruller. Rullerne kan skaffes i forskellige farver, hvis du sørger for at spørge i god tid. Hvad er din vision for projektet? Forhør dig om mulighederne for baggrundsruller i lige din drømmefarve.

image-1

Et fleksibelt studie med mulighed for at føre visionen ud i livet

I den ene ende af studiet er der en port på 4 x 4 meter, hvilket vil sige at du kan få stort set alt ind i lokalet. Derfor er der ingen begrænsninger på rekvisitter og udsmykning til dit projekt.

Med i lejen får du kolde vand, the og kaffe ad libitum. Desuden kan der tilkøbes mad fra Bistro Immervad, som er nabo til studiet. Kort sagt er der alle muligheder for at få nogle produktive og kreative dage i Raa Studio Aarhus!

Har du spørgsmål til studiet og de forskellige muligheder, er du velkommen til at kontakte folkene bag på raastudioaarhus.com. Her kan i øvrigt med lethed sende forespørgsler om booking. På hjemmesiden kan du også se et udvalg af vægge og baggrunde, som du kan bruge til dit projekt.