Fritid og hobby

Udlev dine boligdrømme med kvalitetstekstil

image

At indrette et rum er en stor del af det at skabe trygge og varme rammer om sig selv. Et hjerterum hvor du samles med børnene eller dyrker din hobby, eller et kontor, der skal motivere dig til at være professionel.

Boligtekstil kan være en stor del af indretningen, og der findes et bredt og varieret udvalg til at tilfredsstille enhver boligdrøm, som du måtte have.

Der er med selvfølge et væld af muligheder: forskellige farver, designs og stofvarianter: for ikke alle ønsker at bygge et rum op på samme måde. Præsentation er en stor del af, hvor imødekommende rummet kan virke for dig og dine gæster.

Skab et smukt udtryk i hvert rum

image-1

På hylderne finder du et kæmpe udvalg af boligtekstiler, voksduge, møbeluld og også udendørsstof. Hvis du leder efter en mere specifik indretning, findes der også kunstlæder og andre kunststoffer. Du kan skabe dine gamle møbler på ny til en god pris.

På den måde kan du selv vælge hvilket design og hvilken følelse dine møbler og dit hjem skal associeres med. Uanset hvad du vælger, kan du sikre dig høj kvalitet ved at vælge fra Danmarks førende tekstilproducenter.

De tilbyder både stoffer i bomuld, uld, velour og kunststoffer, så du kan skabe præcis det rum, som du har drømt om. Gør indretningen til en leg med forskellige former for stof og designs, og se hvad det kan gøre for dit rum.

Uanset om du er til en solid eller blød pude – så er der en mulighed for dig. Find den gyldne middelvej mellem det komfortable og flatterende, og dyrk dine boligdrømme allerede i dag.