Granitprodukter

Træk i flotte støvletter til festlige anledninger

Hvis du er kvinde, så kender du helt sikkert til tøjkrise i forbindelse med festlige anledninger. Du står der foran spejlet, og pludselig synes alt dit tøj gammelt, slidt, grimt og uinteressant. Og du kan slet ikke komme i tanke om, hvordan du overhovedet kunne få dig selv til at købe alt dét, eller hvordan i alverden det kan sammensættes, så det ser nogenlunde ordentligt ud.

Og så kommer det helt store spørgsmål: Hæle eller ej? For der er ved gud ikke meget sjov ved at trække i et par flotte stilletter, der giver ondt i fødderne efter sammenlagt 15 minutter, så man er nødt til at sidde ned resten af aftenen. Omvendt kan det jo se virkelig flot ud, og et par smukke hæle kan peppe de fleste outfits op.

Hop i støvlerne

Løsningen på problemet kan være et par flotte støvletter. Støvletter er en sammentrækning af støvler og stilletter, og er altså et par støvler med hæl. De er både rå og elegante, og så er de typisk enormt behagelige at have på. Hælen gør, at du ikke behøver gå på kompromis med festtøjet. Hælen på et par støvletter er typisk en anelse tykkere end på stilletter, hvorfor du altså slipper for at sidde fast mellem brosten og synke ned i græsset.

Den lille sorte

Et godt tip til at undgå fremtidige tøjkriser er at investere i en klassisk, sort kjole, som hverken er for kedelig eller for udfordrende. Find en pasform, der passer din krop perfekt, så du altid føler dig komfortabel i den kjole. Så kan det godt være, du tager den på for 10. gang i træk, men det er en kjole, du altid kan vende tilbage til, når der ikke er andet tøj, der føles helt rigtigt.