Termometer

Termometre til enhver opgave

Termometre til enhver opgave

LTM Instruments er blandt landets største forhandlere af temperaturløsninger til erhverv. Mangler du et specifikt termometer, så er det derfor stedet at henvende sig, og for bare at nævne nogle enkelte produkter i flæng, så finder du blandt andet: fødevaretermometre, køleskabstermometre, bord- og vægtermometre, havetermometre, industrielle termometre og mange mange flere.

Kalibreringscertifikat samt kalibreringsudstyr

Arbejder du i fødevareindustrien, så ved du, hvor vigtigt det er, at termometeret er kalibreret korrekt, og netop derfor leveres alle termometre i denne kategori inklusiv kalibreringscertifikat, ligesom du kan tilkøbe kalibreringsudstyr. Fødevaretermometre hos LTM er inddelt i følgende kategorier:

– stegetermometer

– fødevaretermometer uden batteri

– digitalt termometer med fastmonteret måleprobe

– digitalt termometer med ledningsmåleprobe

– termometer til egenkontrol

– ovntermometer

Sortimentet dækker stort set alle behov inden for branchen, men kan du alligevel ikke finde det rette termometer, så kontakt LTM, så I sammen kan finde en løsning.

Temperaturlabels – hold øje selvom du ikke er der

Temperaturlabels er såkaldte sladrehanke, temperaturindikatorer, der viser, hvis temperaturen på et givent produkt har været over eller under en bestemt temperatur, og enkelt af produkterne kan endda fortælle, hvor længe temperaturen har været overskredet.

Dette produkt er særligt velegnet til dig, der arbejder med forsendelse af temperaturfølsomme produkter, fx medicin, fødevarer, kemikalier og meget andet.

Også til alt det udvendige

I sortimentet af termometre finder du også måleudstyr til udendørsaktivitet, fx havetermometre. Disse fås både som traditionelle væghængte modeller med spritfyldt rumtermometer, ligesom du finder vandtætte, digitale termometre samt mekaniske max/min termometre, der går fra -50 grader til +50 grader – og på trods af det ustadige danske vejr, så holder det sig trods alt inden for denne grænse.

Industrielle termometre

Arbejder du inden for industrien, og har du brug for et specifikt termometer, så finder du nogle af markedets mest præcise hos LTM – både de digitale og de analoge. For ikke at nævne referencetermometeret med den helt store nøjagtighed.