Dykning

Tag på ferie ved vandet

Sommerferien er lige om hjørnet, og det er ved at være tid til at gå i gang med ferieplanlægningen. Måske vil du helst på udlandsferie, men i disse tider kan det synes risikofyldt at bestille flybilletter og hotelophold, da det er usikkert, om vi overhovedet må komme afsted.

Det kan også være, du bare trænger til en anderledes ferieform end det sædvanlige all inclusive-resort i Tyrkiet. Eller måske har corona betydet, at pengene er små, og der derfor ikke er råd til det helt store på feriefronten.

Uanset hvad, så er du kommet til det rette sted. Der er nemlig masser af gode feriemuligheder herhjemme.

Ferie ved Danmarks kyster

I Danmark er vi beriget med vand og kyst i næsten hele landet, og grundet vores lille størrelse, er der ikke ret langt til vand, sand, sol og strand – heller ikke, selvom du befinder dig i midten af en af øerne. Der er altså rig mulighed for at leje et sommerhus, en campingvogn eller en autocamper og tage på familietur til et sted tæt ved vandet. Her kan børnene bade og lege, mens forældrene kan slappe af og slikke sol.

Tag dykkercertifikat

Som en forberedelse til ferien, kan I tage hele familien med på dykkerkursus, så I kan bruge dagene og ugerne på at udforske det smukke liv under vandet. På et dykkerkursus lærer I alt det, I skal bruge, for at blive fritidsdykkere, så I kan tage på dykkerture ved de danske kyster.

Lej dykkerudstyr til turen, og tag det med, så I er klar til at dykke fra første dag. I kan også leje en båd og sejle fra havn til havn. Når I finder et godt sted, kan I stoppe båden og springe i det dejlige vand med dykkerudstyret på, og udforske underverdenen.