Pumper til havedam

Smarte og energieffektive havedamspumper til favorable priser hos Koimad.dk

Med en havedamspumpe får du iltet og cirkuleret vandet i din havedam, og du finder et stort udvalg på markedet til forskellige priser. Hos Koimad.dk er de specialister i havedamsfisk og teknik og tilbehør til havedammen, og her finder du forskellige typer af pumper til havedam til favorable priser.

AUGA VarioFlow® pumpe – nyeste generation af energieffektive pumper

En nyhed i webshoppen er AUGA VarioFlow® pumpe, som er en 100 % regulerbar og energieffektiv pumpe i supergod kvalitet. AUGA VarioFlow® pumpe tilhører den nyeste generation af havepumper, så den har en højeffektiv 6-polet PMDC motor teknologi samt en trinløs effektstyring, der giver en optimal energistyring. Fordelen ved at vælge en regulerbar pumpe er, at pumpen ikke behøver at køre med fuldt flow året rundt. Du kan indstille den til et minimum flow om vinteren, og sætte et god flow på i sommermånederne, hvor der er et større behov for, at vandet i havedammen løbende bliver iltet og filtreret. En anden fordel ved AUGA VarioFlow® pumpen er, at den flytter mere vand og har et lavere strømforbrug end en mindre pumpe, der kører for fuldt tryk hele tiden.

Energibesparende kvalitetspumper med variabel styring i forskellige prisklasser

Vil du gerne have en prisvenlig og effektiv havedamspumpe med variabel styring, så er AquaForte DM-Serien Vario et oplagt valg. Du kan vælge mellem 3 størrelser pumper, som alle har en innovativ elektronik, hvor du kan regulere flowet fra 30-100%. Med en regulerbar pumpe kan du spare mange penge på elregningen henover året. I mellemprisklassen finder du Superflow Techno Pro pumperne, som fås i tre størrelser med variabel kontrol, og denne type pumpe egner sig godt til krævende filtrering, vandfald og cirkulation. Red Devil 3 pumpe er tysk kvalitet, og den er pålidelig, lydløs og energibesparende. Denne type pumpe er dyrere end de andre pumper, men den har en lang levetid, og den er justerbar op opfylder europæiske standarder. Er du i tvivl om, hvilken type havedamspumpe du skal vælge, så kan du få professionel vejledning hos Koimad.dk. Du får desuden hurtig og gratis levering, når du bestiller havepumper i webshoppen.