Hus & have

Skal du bygge nyt og er du i tvivl om materialer? Vælg et holdbart og praktisk ståltag

image

Når man skal bygge nyt, er der altid mange overvejelser. Hvilke materialer? Hvilken stil? Har du brug for robuste, men praktiske byggematerialer, så bør du overveje at investere i et ståltag. Det er en nem og elegant løsning til mange udendørsbyggerier, f.eks. skure, carporte eller halvtage.

Stål er et robust materiale som er anvendt mange steder i byggebranchen. Det anvendes især på landbrug og i industrien, men dette bør ikke afskrække dig fra at overveje et ståltag til dit haveskur eller din carport.

Du kan nemlig få stålpladerne i forskellige designs, alt efter formål og hvilket udtryk, du ønsker. Du kan blandt andet droppe de dyre og tidskrævende teglsten, og i stedet montere stålplader udformet i et teglstenslook, som er både praktisk og elegant. Du kan også anvende mere simple plader, som er rå og moderne i udtrykket, og for eksempel vil passe ind i en urban sammenhæng.

image-1

Et robust byggemateriale med mange anvendelsesmuligheder

Stålplader består som oftest af flere lag. Styrken ligger i stålet, som udgør den inderste kerne, men de beskyttende lag er mindst lige så vigtige i at sikre at pladerne er holdbare og forbliver pæne. Udenom stålet ligger der således et lag zink, en primer og en yderlak, som kan fås i mange farver.

Profiltech.dk forhandler en lang række ståltagskonstruktioner, herunder forskellige pladetyper og stålplader til vægge. Du kan tage et kig på deres store udvalg, hvor de også har et udsalg bestående af restpartier. Du kan spare op til 50 % ved at købe plader som på trods af mindre kosmetiske fejl fungerer upåklageligt, og stadig medbringer alle stålets fordele.

Du kan bestille standardmål eller få pladerne fremstillet i lige de mål, du har brug for. På den måde skal du ikke bekymre dig om andet end at bygge!