Fritid og hobby

Skal du bruge nyt kvalitetsstaldinventar?

Så bør du overveje at kontakte Midtjyden Staldinventar, de producerer nemlig selv deres kvalitetsprodukter til de danske stalde. I mere end 30 år har de arbejdet med at producere staldinventar, derfor kender de også til branchen og ved, hvad der rent faktisk virker rundt omkring i staldene. De benytter 3D tegneprogrammer til at udvikle produkterne, hvorefter selve produktionen foregår på avancerede robotter. Det betyder, at det endelige produkt er et resultat af godt og solidt håndværk samt moderne teknologi. Det giver altså dig en sikkerhed om, at det produkt, du køber, altid vil være helt i top. Det er altså kvalitetsinventar, der er produceret og fabrikeret i Danmark.

Hvilken type staldinventar kan man så finde hos Midtjyden Staldinventar?

De tilbyder et bredt og alsidigt udvalg af staldinventar, så du vil kunne finde noget, der passer ind i din stald.

  • Stalddøre: Et væld af forskellige løsninger, der alle kan leveres med justerbare hængsler.
  • Hestebokse: Standard og skræddersyede løsninger til et godt staldmiljø. Alle boksene lever selvfølgelig op til de lovmæssige krav og er solide, så de kan holde i mange år.
  • Staldvinduer: Kan fås i både standard- og specialmål. Forskellige løsninger med og uden gitter
  • Staldtilbehør: Stort udvalg af tilbehør til at optimere stalden.
  • Staldmåtter: Fås i forskellige materialer, der alle skaber både tryghed, sikkerhed og komfort i stalden.

Projekt drømmestald sat i gang

Du kan se mere om, hvad det er for nogle produkter de tidligere har lavet, ved at kigge nærmere i deres galleri, der er fyldt med produktfotos. Du kan bestille dit nye staldinventar direkte i deres online shop, eller kontakte dem og få en snak om, hvordan de kan hjælpe dig med at lavet inventar, der passer perfekt ind i netop din stald, så du kan få lige nøjagtig den stald, som du går og drømmer om.