Arbejde

Sådan passer du bedst på din hud når du gør rent

image

Arbejder du med rengøring dagligt eller betyder det meget for dig at holde dit hjem rent og fri for bakterier? Så ved du, at det relativt ofte er nødvendigt at svinge støvkluden, vaske op og bare generelt få hænderne i sæbevand af en eller anden slags. Sæbe har en udtørrende effekt på vores hud, fordi det fjerner det fedtlag der naturligt ligger på vores hud, og er sæben tilsat duft, bidrager parfumen til yderligere udtørring af huden. Endnu værre er det med de skrappere rengøringsmidler som eksempelvis afkalker til badeværelset, klorholdige produkter og fedtopløsende midler. Men faktum er, at det kan være lidt af en kamp at holde et hus eller en forretning ren med almindelige universalrengøring, og vi har derfor brug for disse skrappe sager i vores rengøringsrutiner. Læs med her og find ud af, hvordan du både opnår perfekt rengøringsresultat og en sund hud.

To effektive måder at beskytte din hud på

Hvis du gerne vil passe på din hud når du gør rent, er der to gode måder at gøre det på. Den første måde er ganske simpelt at bruge handsker. I stedet for at købe engangshandsker, som skader miljøet hver gang de smides i skraldespanden, så invester i et eller to par gummihandsker af god kvalitet, som du kan bruge igen og igen. Køb eventuelt et par, som du kan bruge på badeværelset, og et par, som du bruger i resten af huset, så du ikke risikerer, at der spredes bakterier de forkerte steder.

 

image-1

Vil du være endnu mere varsom overfor din hud, så vælg rengøringsmidler uden parfume og andre skadelige stoffer. Dette kan dog være svært at finde, og derfor er råd nummer et altså at bruge handsker. Sådan sikrer du bedst din hud imod uønsket udtørring og undgår at udvikle hudallergi.