hårprodukter

Pas på de lyse lokker med shampoo til blond hår

Om du har naturligt blond hår eller har betalt for dine lyse lokker, så er shampoo til blond hår altid en god idé. Blond hår og gråt hår kan have brug for et venligt skub til at holde sig lyst. Shampoo til blond hår fra Juuce kan hjælpe dig til at værne om dit lyse hår.

Blødt og stærkt hår

Juuce shampoo til blond hår støtter dit hår på bedste vis, og sørger for at dit hår holder sig sundt og stærkt. Forskellige olier såsom serenoa olie og olivenolie er med at gøre dit hår blødt samtidig med, at det forsegler det og beskytter håret mod solen samt slid af for eksempel hårelastikker. Vores shampoo giver også dit hår ekstra fugt, som hjælper med at styrke håret. Ingredienser såsom mango og papaya ekstrakter er også med til at rense dit hår og din hovedbund, hvilket betyder gladere hår til dig.

Slip for gullige toner

Hvis du har fået farvet dit hår eller lavet reflekser, kan det være ekstremt irriterende, at gullige toner begynder at melde sig. Med shampoo til blond hår undgår du dette. De violette toner i shampooen modarbejder og reducerer de gullige toner. Det betyder at med en simpel hårvask kan du passe på din hårfarve bedst muligt og holde den flotte farve i længere tid.

Gå på opdagelse i vores sortiment

Hvis du leder efter et godt tilbud på shampoo og conditioner til blond hår, så tag endelig et kig på vores hjemmeside, hvor vi blandt andet sælger shampoo og conditioner som samlet sæt til gode priser.

Har du andre spørgsmål eller henvendelser er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores team står klar til at hjælpe dig.