Dyrehandel

Online dyrehandel med alt du har brug for

Avifauna er en dyrehandel, der har det hele. Avifauna forhandler over 8000 produkter. Dette gør dem til Danmarks største forhandler af tilbehør til dyr! Uanset om du har hund, kat, gnaver, akvariefisk eller reptiler, kan du finde et væld af tilbehør og foder til skarpe priser.

Kæmpe udvalg af produkter til alle kæledyr

Avifauna har et væld af produkter til mange forskellige slags kæledyr. Menneskets trofaste følgesvende, hunden og katten, kan blive forkælet i lange baner med kvalitetsfoder, godbider, kurve og legetøj i høj kvalitet.

Til de mindre venner har Avifauna mange forskellige fugle- og gnaverbure, samt akvarier og terrarier. Dertil findes der en masse dekorationer, hyggekroge og praktiske ting som lamper, vandpumper og foderskåle – Der er meget mere hvor det kommer fra, og er kun ét klik væk!

Hos Avifauna finder du simpelthen alt du skal bruge til mange forskellige kæledyr, samlet ét sted.

Ingen dyr bliver overset

Udover at have et bredt udvalg at tilbehør til kæledyr, kan du hos Avifauna også finde forskellige ting til vildtfulge og andre havebeboere. Det indebærer bl.a. mange forskellige fuglefrøblandinger, pindsvinehuse og foderhuse til egern. De har skam heller ikke glemt heste; har du hest, kan du med fordel kigge forbi Avifaunas hjemmeside, da de også forhandler foder og tilbehør til heste. Det er nemlig ikke kun kæledyrene, der fortjener at blive forkælede!

Vi står altid til rådighed

Avifauna ønsker at gøre det bedste for deres kunder. Har du brug for hjælp og vejledning til at købe det rigtige til dit kæledyr, eller har du andre generelle spørgsmål, kan du altid kontakte Avifauna over tlf. på +45 74 67 81 31, eller skrive en mail til mail@avifauna.dk .

For at gøre det hele endnu bedre, får du altid fri fragt når du handler for over 500 kr. Så skynd dig ind forbi hjemmesiden og tag et kig allerede i dag!