Sundhed

Octicon batterier til høreapperater

Oticon batterier

Høresansen er en af de fem traditionelle og primære sanser hos et menneske, men den er desværre ikke immun over for skader. Det kan ske, at høresansen bliver svækket, beskadiget eller nedsat, men hvis det sker, er der heldigvis hjælp at hente. Et høreapperat kan være med til at øge livsglæden hos en person med nedsat hørelse. For at apperatet skal fungere optimalt, er det vigtigt at benytte sig af gode batterier. Mærket Oticon er en af verdens bedste producenter inden for høreapperater og tilbehør, og har eksisteret siden 1904. Octicon batterier kommer i forskellige størrelser og varianter alt efter hvilket høreapperat, du har. Lige præcis Octicon høreapperater kommer med hver sin farvekode, så det er nemt og hurtigt at finde ud af, hvilke batterier, du skal have. Den lille farvekode ses i nederste højre hjørne på pakkerne. Pakkerne kommer med seks batterier i hver, og levetiden på batterierne er typisk tre til ti dage, afhængig af hvor modellen, og hvor ofte du bruger dit høreapperat.

Udskiftning af Octicon batteriet i dit høreapperat:

Du er ikke i tvivl, når det er på tide at udskifte batterierne i dit høreapperat. Typisk vil du høre to biptoner, der betyder, at batterierne er ved at være flade. Når den sidste advarende tone har lydt, slukkes apperatet helt. Det er let og simpelt at udskifte Octicon batterier i dit høreapperat. Du kan med fordel slukke høreapperatet helt under udskiftningen for at spare på batteritiden. Det gøres ved at åbne batteriskuffen helt.

Japebo Høreshop er en autoriseret forhandler af tilbehør og batterier til høreapperater. Her finder du blandt andet batterier fra Octicon, som er et af de bedste mærker på markedet til gode priser. Du får hurtig levering, fri fragt ved køb for over 499 kroner, og hvis du er kommet til at købe de forkerte batterier, har du 30 dages fuld returret. Gå ind på japebo.dk og find Octicon batterier, der passer perfekt til dit høreapperat.