Massagestole

Massagestole til alle behov

Ser du massagestole som én af de dér overflødige luksusting man kan prøve for en 20’er i et storcenter? Eller som sådan en stol som måske er godt for mennesker med ondt i ryggen?

Sandheden er at der findes mange forskellige slags massagestole og at de ikke kun kan afhjælpe rygsmerter.
Der findes også massagestole der afhjælper smerter, stivhed og ømhed i hoved, nakke, ben, skuldre, fødder og hænder.
Massagestole kan også være med til at afhjælpe problemer der allerede er opstået, selvom dens forebyggende effekt på rygproblemer også er værd at medregne.

Når vi har smerter i kroppen, kommer vi nemlig let til at bevæge os på en måde der skader andre steder i vores krop. Disse spændinger i kroppen kan gøre årsagen til problemet – rygsmerterne – meget værre, og derfor skal det gerne tages i opløbet, hvilket mange mennesker bruger deres massagestole til.

Massagestole kan købes online og med mange flere funktioner, end du sikkert allerede er klar over. 

Oftest starter massagestolen med at scanne din ryg, så den kan tilpasse massagen sådan at den passer til dine behov. Man finder både denne funktion i prisvenlige massagestole med 2D-teknologi og i de allermest avancerede massagestole der har 3D-teknologi.
Infrarød varme anvendes også i massagestole. Varmen trænger ind i kroppen og varmer musklerne op, så de bliver mere smidige og afslappede og derved er mere modtagelige over for massagen.

For dem der også har problemer med lænd og hofter, kan det også være værd at kigge efter en massagestol med hoftesving i sædet, hvilket kan være en vigtig faktor i behandlingen af led- og muskelsmerter i det område.

Mange massagestole fås også med indbyggede højttalere. Hvis du lytter til musik du godt kan lide under massagen, kan det også hjælpe kroppen til at slappe af og opnå en bedre massage.