Garn og strikkepinde

Lettlopi er dit nye favoritgarn

Står du og skal til at kreere en sweater eller andet godt som helst skal laves af uld, så kan lettlopi uld hurtigt blive din nye favorit. Lettlopi garn har mange gode egenskaber og hos Ofeig & Ko har vi et bredt udvalg af det populære garn.

De mange gode egenskaber

En sweater lavet af lettlopi uld er en slidstærk og varm sweater. Det er den fordi lettlopi uld både er isolerende og holder dig varm. Det er vandafvisende, så den kan nemt modstå en lettere omgang regn. Endeligt er den også åndbar, så du ikke bliver kvalt i varme og sved, når du har den på. Det er netop af disse grunde at lettlopi uldgarn er blevet så populært.

Fine farver

Hos Ofeig & Ko finder du lettlopi garn i mange forskellige farver så som mørkeblå, sort, hvid, rosa, grøn og rød for bare at nævne nogle. Alle farverne har en naturlighed over sig, så dine kreationer også får et flot naturligt look. Med disse farver kan du skabe utallige former for mønstre på dine sweatre i de smukkeste farver og opnå et resultat, der er en fryd for øjet.

Et miljørigtigt valg

Lettlopi garn er også til dig, som gerne vil værne om miljøet, når det kommer til dine forbrugsvaner. Ulden, som der bliver brugt i garnet bliver nemlig vasket i varme kilder og farvningen foregå på den mest miljørigtige vis. Når du køber lettlopi uldgarn kan du derfor trygt stole på, at du har gjort dit for at støtte en grøn produktionsproces. Lettlopi er 100% islandsk uld, så du får et autentisk produkt mellem hænderne til dit næste strikkeprojekt. Hvis du har spørgsmål til lettlopi garn eller til vores services, så er du altid velkommen til at kontakte os hos Ofeig & Ko.