Lænsepumpe

Lænsepumper

Lænsepumper

Overordnet set er en lænsepumpe en pumpe, der bruges til at fjerne bundvand – enten i stor til som ved grundvandspumpning eller i mindre stil som når båden pludselig tager vand ind.

I denne artikel vil vi kommer nærmere ind på de store lænsepumper og rette fokus på Pumpex, der producerer lænsepumper med særligt gode kvaliteter.

Hvad bruges lænsepumpen til?

En lænsepumpe kan bruges til mange forskellige ting. På byggepladsen fjerner den bundvand, når der skal graves ud, ligesom den også kan bruges til at aflede opdæmmet vand. Den kan også bruges til grundvandspumpning eller hvis det er nødvendigt med en grundvandssænkning.

Elektriske lænsepumper er designet til ikke at give gnister, da der flere steder kan være brandfarlige væsker til stede i vandet. Desuden er de som regel udstyret med en såkaldt svømmerafbryder, der starter pumpen, når vandet når op i en given højde.

Som med al anden mekanik kan en lænsepumpe fejle, og derfor er det en god idé at have en sekundær pumpe. Den primære pumpe placeres som udgangspunkt ved vandets laveste punkt, mens den sekundære sættes noget højere. På den måde sikrer man, at back up-pumpen kun aktiveres, når den primære ikke længere kan følge med.

Pumpex brillerer

Et af de producenter af lænsepumper, der virkelig brillerer, er Pumpex. Med Pumpex får du en lænsepumpe, der kan anvendes helt ned i 20 meters dybde uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er ingen begrænsinger i sugehøjde, så derfor er det en optimal løsning til de steder, hvor der skal placeres en lænsepumpe uden opsyn. 

En kraftigt dimensioneret aksel sørger sammen med mekanisk akseltætning for en høj driftsikkerhed. Nedre kuglelejere giver en vibrationsfri drift, mens en stor si mindsker risikoen for tilstopning. Samtidig er pumpen let at installere og både enkel og sikker at tage i brug.

RH Pumper er markedsledende på området

Har du behov for en løsning, der kræver en lænsepumpe, så er RH Pumper et godt bud på din samarbejdspartner. Her finder du en virksomhed med mange års tung, teknisk erfaring – uanset om det handler om slam, spildevandspumper eller pumper til medicinalindustrien.

RH Pumper tilbyder blandt andet:

- salg af pumpeløsninger til mange forskellige brancher

- vedligeholdelse af pumpeløsninger

- overvågning af pumpeprojekter

- teknisk rådgivning af pumpevalg, installation og overpumpning

Hvis du er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte virksomheden, så du kan få den bedste og mest kvalificerede start på din pumpeopgave – en start hvor sikkerhed, kvalitet og høj service går hånd i hånd.