Designfryd.dk

Lækkert udvalg af designertøj til den stilbevidste kvinde hos Designfryd.dk

Lækkert udvalg af designertøj til den stilbevidste kvinde hos Designfryd.dk

Er du en stilbevidst kvinde, som elsker at klæde dig i modetøj i lækker kvalitet, så kan du med fordel handle hos Designfryd.dk. Her finder du et spændende udvalg af smukt designertøj, sko og accessoires til kvinder til favorable priser. Produkterne er håndplukket fra kendte og upcoming brands som Basic Apparel, Treat, Depeche, Amust og Tim & Simonsen, og du kan mixe tøjet på forskellige måder, så det passer til netop den personlige stil, du ønsker at have.

Skab en unik tøjstil med flotte forårsnyheder

Er du på jagt efter forårsnyheder til din garderobe, så finder du meget lækkert tøj hos Designfryd.dk. Du finder eksempelvis en skøn højhalset sweater fra Basic Apparel, som holder dig varm og samtidig har en flot antracitfarve, der kan mixes med andet lækkert tøj, så du får din egen unikke stil. Du kan også vælge en blød uldtrøje fra Basic Apparel i farven night purple, som har et flot klassisk snit med smalle ærmer og rund halsudskæring. Vil du gerne finde et par flotte bukser, så du kan se stilfuld ud på jobbet eller til festen, så kan du vælge et par skind leggings i farven cognac fra Depeche. Disse leggings er fremstillet i den lækreste stretch kvalitet, og de lukkes i siden med en lynlås. Er du på udkig efter en smuk kjole til en festlig anledning, så er sort kjole fra Basic Apparel et oplagt godt valg. Kjolen har to lommer samt snydelommer på venstre baglomme, og så har den bindebånd.

Designertøj til tilbudspriser og hurtig levering

Hos https://www.designfryd.dk/ finder du mange gode tilbud på designertøj, så hvis du gerne vil have kvalitet og spare penge, så er det oplagt at handle her. I webshoppen kan du vælge mellem smarte langærmede eller kortærmede bluser, der enten har V-udskæring eller rund hals. Du finder desuden flotte nederdele og short, som enten er ensfarvede eller stribede. I udvalget af accessoires finder du tørklæder, bælter og punge, og mangler du et par lækre sandaler, så kan du få Tim og Simonsen sandaler i skind og med blød biosål til favorable priser. Når du handler hos Designfryd.dk, får du hurtig levering inden for 1-2 dage samt gratis fragt ved køb over 500 kr.