Arbejde

Jydsk Emblem Fabrik har lavet medaljer i mere end 100 år

image

Siden 1886 har vi hos Jydsk Emblem Fabrik lavet medaljer til at fejre de sejrende ved små og store begivenheder i hele Danmark. Vores mange års erfaring danner i dag grundlag for en medaljeekspertise ud over det sædvanlige. På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af medaljer i mange forskellige størrelser og modeller. Vi designer både medaljer til maratonløb, dyreskuer og et utal af sportsgrene. Kan du mod forventning ikke finde en, der passer til din begivenhed, specialfremstiller vi naturligvis også medaljer. Vi fremstiller vores medaljer i den østjyske by Malling, og med mere end 100 års erfaring i bagagen er vi i dag nået frem til den perfekte opskrift, som sikrer medaljer i Danmarks højeste kvalitet.

image-1

Medaljer til enhver anledning

Ligegyldigt om det er håndbold, hockey eller hestevæddeløb, du leder efter en medalje til, behøver du ikke søge længere. Vi har det hele. Vil du personliggøre dine medaljer, foreslår vi, at du lader os indgravere dem. Derved kan du belønne vinderne og deltagerne af eksempelvis et fodboldstævne med en medalje, hvorpå begivenheden står skrevet. På den måde vil medaljemodtagerne altid huske, i hvilken sammenhæng de fik medaljen. Vi kan både indgravere vores standard medaljemodeller og vores specialfremstillede medaljer. Ønsker du en specialdesignet og unik medalje frem for en af vores standardmodeller, står vi klar til at vejlede dig. Som kunde inviterer vi dig med i hele designprocessen, så medaljen bliver nøjagtigt, som du forestiller dig.

Jydsk Emblem Fabrik er din medaljeekspert

Hos Jydsk Emblem Fabrik tør vi godt kalde os medaljeeksperter. Har du brug for vores ekspertise, gode råd eller kompetent vejledning til dig valg af medaljer, sidder vores dygtige medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 40 09 72 eller mail info@jef.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.