Skrothandler i Silkeborg

Jern priser hos skrothandler

Hos Bradals Produkthandel kan du finde et stort skema, der danner overblik over deres jern priser. Firmaet er en familievirksomhed i Silkeborg med stærke traditioner. Virksomheden blev stiftet i 1950 og siden da er der sket meget. i dag køres der helt op til 35 tons jern igennem i timen. De har markedets bedste priser på skrot og du kan både finde nyt og gammelt jern hos dem. Deres jern er delt op i forskellige kategorier, med forskellige jern priser.

Se jern priser på forskelligt jern

Hvis du står og mangler jern, så tjek Bradals Produkthandels jern priser. De har et varieret udvalg, som består af både brugt klip jern, nyt klip jern, jern spån, armeringsjern og meget mere. Deres jern priser svinger fra 80 øre til 2,35kr, alt efter om du køber under eller over 500kg. Derudover kan du se billeder af deres jerntyper på hjemmesiden. Jern bruges til rigtig mange forskellige ting såsom stålproduktion i smelteværker, hvor det bliver lavet til tyndplader, der kan bruges til biler, eller bjælker og rør som kan bruges til at bygge broer.

En alsidig og miljøvenlig skrothandler

Du kan finde jern priser og metal priser hos Bradals Produkthandel, men de opkøber også gerne dine restprodukter indenfor jern og metaller, inklusiv elektronikskrot. Har du brug for det, så kommer de også og henter dit skrot for dig. De har nemlig lastbile i hele Jylland og på Fyn. Hvis du har behov for en container, inden lastbilen kommer forbi, så kan de også sørge for at stille en til rådighed til dig. Hos Bradals Produkthandel går de op i miljøet og sørger for at behandle restprodukterne på en måde, der er miljøansvarlig og sikrer at omgivelserne ikke bliver påvirket af olierester og lignende.