Håndtørrer

Indret dine toiletter med nemt betjenelig håndtørrer

Indret dine toiletter med nemt betjenelig håndtørrer

Når dine ansatte, gæster eller kunder har været på toilettet, har de selvfølgelig brug for at tørre deres hænder. Det klart mest hygiejniske er, at du sætter en håndtørrer op, hvor hænderne bliver tørret med luft. På den måde dæmmer du op for, at der kan blive overført smitte mellem to personer, der bruger det samme håndklæde. I dag behøver man ikke engang at trykke på en knap på håndtørreren for at tænde den. Man skal bare holde hånden hen foran for at starte den. Det er med til at mindske risikoen for smitte endnu mere. 

Et godt sted for dig at købe en håndtørrer til din restuarant, virksomhed, institution og lignende er på hjemmesiden cleanmanagement.dk. Det er en webshop, der har en lang række af de remedier, som du skal bruge for at holde dine områder rene og for at give dine gæster den bedst mulige oplevelse af stedet. 

Du kan vælge mellem to forskellige former for håndtørrere. Den ene hænger på væggen og puster luften ned på hænderne under den. Den anden hænger nede ved gulvet. Der stikker personen hænderne ned i håndtørreren. Det er meget forskelligt, hvilken form for håndtørrer der vil være bedst til din virksomhed. 

Håndtørreren, der hænger på væggen, har den fordel, at den ikke fylder så meget. Til gengæld vil personen, der står ved, dryppe vand på gulvet, hvis de har våde hænder. 

Håndtørreren, som man stikker hænderne ned i, kan opsamle det vand, der drikker fra hænderne. Det kan dog være svært at indstille den i en højde, så den passer til alle. 

Et andet aspekt er, hvilken håndtørrer der passer bedst ind i forhold til farve og design. Har du et gennemdesignet badeværelse i din virksomhed, er det også vigtigt, at du tænker dette element ind, når du skal købe en håndtørrer.