Hundefoder

Hundefoder

Hundefoder

For mange familier er en hund ikke blot et kæledyr, men et medlem af familien, der bringer utrolig meget glæde i hverdagen. Findes der noget bedre end at blive mødt af en glad, logrende hund, når man kommer hjem fra en lang dag på arbejdet? Næppe. Men for at sikre, at man altid har en glad, livlig og rask hund, er det vigtigt at sørge for, at din bedste ven får den rette næring gennem hundefoderet. 

Find det rette foder til din hund

Essential hundefoder er et af de mærker på markedet, der har et kæmpe udvalg af specielle slags hundefoder. Således kan du finde netop den variant, der passer din til hund. Når du skal vælge hundefoder, skal du overveje faktorer som hundens alder, vægt, race og helbred. Essential laver hundefoder til både hvalpe og voksne hunde og ligeledes til store og små racer.

Alle varianterne er kvalitetsfoder, så din hund kun får det bedste af det bedste. Det er en kernesag for petlux.dk at markedsføre den bedste hundefoder i høj kvalitet – af hensyn til din hunds velvære. Hundefoder fra Essential er fyldt med næringsstoffer, der styrker din hunds helbred. Således vil du opleve en hund, der stortrives, hvis du sørger for, at dens måltider er næringsrige og gode for den. 

Essential hundefoder kører efter princippet BOF, som står for Behavioural Optimizing Foods. Det betyder, at hundens blodsukker holdes stabilt, og at hundens naturlige spisevaner og kost gengives. Det er den sikre vej til en glad og rask hund, og essential hundefoder regnes for at være noget af det bedste hundefoder på markedet. 

Find ud af, om din hund har en smagsfavorit ved at prøve lidt af hvert. Der er nemlig både kylling & and, lam & hjort og laks & ørred at vælge imellem. Essential hundefoder er sunde måltider til hunde – og altså ikke blot hundefoder. Giv din hund det bedste af det bedste.