Airtox Sikkerhedssko

Hold udstyret i orden med outdoor udstyr fra Xtragrej.dk

Hold udstyret i orden med outdoor udstyr fra Xtragrej.dk

Skal du på trekking i Nordamerika eller på felttur i Sverige? Hos Xtragrej.dk finder du det outdoor udstyr, du skal bruge, for at få det optimale ud af dit vildmarkseventyr. Gå på opdagelse i kataloget og find inspiration til, hvordan du sammensætter den bedste oppakning til de forhold, du skal færdes under. Hos Xtragrej.dk er du sikret gode tilbud på outdoor udstyr i topkvalitet.

Kvalitetsudstyr til professionelt og privat brug

I webshoppen hos Xtragrej.dk kan du finde alt godt til vildmarksturen. Deres udvalg af udstyr til militær og outdoor henvender sig til dig, der skal forberede dig til et ophold i krævende terræn, og er på udkig efter kvalitetsudstyr til en fornuftig pris. De forhandler outdoor udstyr til nybegyndere, der skal sammensætte hele deres vildmarksgarderobe, og garvede militærfolk, jægere, politifolk, vandrere og lignende, som søger inspiration til nyt og bedre udstyr.

I kataloget kan du gå på opdagelse i kategorier som Dansk Camouflage M84, Multicam Camouflage, beklædning, støvler og fodtøj, sløring og camouflage, rygsække og tasker, drikkesystemer, udstyrstasker og pouches, kampveste og basis, knæ- og albuebeskyttere, feltgrej, solceller og powerbands, skrivegrej, udstyr til skydning, politi- og vagtudstyr, jagtudstyr, spejderudstyr, førstehjælp, personlig pleje, kogegrej og spiseudstyr, telte, soverposer og underlag, ure, briller, walkie talkies, knive og multi tools, lygter, batterier mm. – kort sagt alt, hvad der skal til for en optimal outdoor oplevelse, hvad enten det gælder professionel træning eller et personligt eventyr.

Overlev i vildmarken med rette beklædning og udstyr

Drømmer du om at komme på overlevelse i vildmarken, eller skal du arrangere forløb for andre eventyrlystne sjæle? Hos Xtragrej.dk kan du klæde dig på med professionelt outdoor tøj, og finde udstyr til overlevelse, madlavning, brændekløvning, koordinering, orientering, udkig mm. Du finder både udstyr til oplevelser med nybegyndere og prøvede spejdere, militærfolk, jægere og lignende, og får kvalitet for pengene hver gang.