Helstrand Smedje

Helstrand Smedje – trappegelændere, bordben, lamper, vægge i råt og stilfuldt stål

Helstrand Smedje – trappegelændere, bordben, lamper, vægge i råt og stilfuldt stål

Helstrand Smedje er et smedfirma med stort fokus på funktionalitet, æstetik og kvalitet, og firmaet designer flotte og kreative løsninger til både private og erhverv. Stål er et stilfuldt og råt materiale, der passer godt ind i de fleste private hjem eller virksomheder. Stål er et holdbart materiale, og det passer flot sammen med f.eks. forskellige typer af træ.

Stilfuldt trappegelænder eller elegante bordben til spisebordet

Skal du have designet en trappe til privatboligen, så kan du få tilføjet en ekstra elegance eller et råt look ved at få designet et flot trappegelænder i stål. Det kan være, at du har brug for et nyt terrasseværn, eller måske leder du efter de helt rigtige unikke bordben til spisebordet, sofabordet eller en skammel, men har ikke fundet dem endnu. Hos Helstrand Smedje hjælper de dig gerne med at finde løsninger, som passer til din bolig, og som lever op til høje standarder både funktionelt og æstetisk.

Rå New Yorker vægge, lamper og trappegelændere til arbejdspladsen

Er I et firma, som gerne vil have designet funktionelle og flotte løsninger, så finder i masser af inspiration hos Helstrand Smedje til, hvordan I kan indrette jer med. Til firmaer designes eksempelvis stilfulde trappegelændere i fladjern, der enten er pulverlakeret matsort, eller som fremstår råt med glødeskal. I kan også få cool og moderne New Yorker vægge i stål og glas, hvis I vil opdele et større rum i mindre arbejdskontorer eller mødelokaler. Har I brug for funktionelle og cool arbejdslamper, så fremstiller Helstrand Smedje LED lamper, der har høj farvegengivelse og et varmt lys. Lamperne er 1550 mm lange og kan leveres med forskellige typer af overfladebehandling som f.eks. klar lak, pulverlakering, brunering, galvanisering eller forkobring alt efter jeres ønsker.

Spændende løsninger med udgangspunkt i kundernes behov

Hos Helstrand Smedje tager de udgangspunkt i kundernes behov og er altid åbne for nye og spændende udfordringer, så uanset hvilke løsninger I søger, så kan I henvende jer og få et rigtig godt tilbud og smukke unikke løsninger, som er skræddersyet til jeres private hjem eller firma.