Toilet og affald

Gør det nemmere at servere mad med de rette serveringsvogne

Hvis I har en større kantine på din arbejdsplads, vil I uden tvivl kunne drage fordel af nogle gode og solide serveringsvogne. Vognene er nemlig rigtig gode til større køkkener, hvor der både skal serveres, fyldes op og ryddes op.

Vognene gør det nemlig muligt for køkkenpersonalet at transportere flere ting uden at overbelaste deres krop. Samtidig kan de også have langt flere ting på en vogn end, hvis de selv bar dem. Derfor er vognene en god investering for din virksomhed.

Effektiviser køkkenpersonalets arbejdsdag

Med en serveringsvogn kan du effektivisere dit køkkenpersonales arbejdsdag. De kan ganske enkelt have langt flere ting med sig, når de anvender en vogn. Blandt andet kan de transportere maden fra køkkenbordet til spiserummet. De kan også transportere henholdsvis rent og beskidt service.

Blandt andet kan de blot lade en vogn stå fremme til dine øvrige medarbejdere. Her kan de placere deres beskidte service, så køkkenpersonalet blot skal transportere vognen til opvaskerummet.

Skån dit køkkenpersonales krop

At stå i et køkken er hårdt fysisk arbejde. Derfor bør du som leder altid lede efter måder, hvorpå du kan skåne dine medarbejderes krop. Når du vælger at investere i serveringsvogne, investerer du derfor også i dit køkkenpersonales helbred. Du giver dem nemlig mulighed for at arbejde i langt mere ergonomiske stillinger, end de ville gøre uden vognene.

Vælg den rette serveringsvogn

Når du skal købe en vogn, skal du gå efter nogle solide materialer. Det er nemlig vigtigt, at vognen er holdbar. Den skal gerne kunne anvendes i mange år fremadrettet. Derudover er det også vigtigt, at vognen er nem at rengøre.

Designet på vognen skal også være gennemtænkt. Det er en god idé med afrundede hjørner, ligesom det også er en god idé med ergonomiske håndtag. Vognen er langt nemmere at manøvre rundt, hvis du vælger drejelige hjul. Hjulene må også meget gerne være støjfri, så de ikke generer dine øvrige medarbejdere, når de arbejder.