Kattelem

Gode kvalitetskattelemme til din kat

Gode kvalitetskattelemme til din kat

Har du en kat, der gerne selv vil bestemme, hvornår den skal være ude og inde? Eller er du bare mere tryg, hvis du ved, at katten kan komme hjem, når den har lyst – også selvom du er på arbejde? Så er en kattelem måske noget for dig.

På dyrecenter.dk finder du et bredt udvalg af forskellige kattelemme og -døre, der lader din kat komme ind og ud, når den har lyst – også uden at den giver adgang for naboens kat eller andre ubudne gæster.

Kattelem med chip

Hvis du vil være helt sikker på, at det kun er din kat, der kan komme ind ad kattelemmen, så er Sureflap’s kattedør med chip en formidabel løsning. Den virker sammen med kattens eksisterende id-mikrochip, og den er kompatibel med alle chipformater på verdensplan. 

Har du mere end én kat, kan døren indstilles til at varetage om til 32 kæledyrs id-numre, så det burde være muligt at give plads til dem alle.

Som en yderligere funktion, kan du programmere lemmen til at låse og låse op på specifikke tidspunkter, så du har kontrol over, hvornår katten kan komme ud af døren.

Kattelem med magnet

Er chip-løsningen ikke noget for dig, kan du i stedet vælge en 4-vejs kattelem med magneter. Denne dør reagerer på en magnet, der sidder i kattens halsbånd og åbner derfor kun for dine kæledyr – ikke naboens.

Døren fra Cat Mate er yderst populær, og den fås i flere størrelser, så den passer til lige præcis din kat, ligesom du kan få ekstra låger, hvis den nuværende ved et uheld skulle gå i stykker.

2-vejs kattelem

Har du brug for en billigere løsning, der samtidig giver dig kontrol over, hvornår katten kan komme ud, så er Cat Mate’s 2-vejs kattelem måske den ideelle løsning. Her kan du vælge at låse den indvendige lem, fx når mørket falder på, så din kat ikke løber afsted efter forgodtbefindende.

Passer til de fleste døre

De forskellige typer af kattelemme passer til de fleste døre. Som regel står der anført hvor mange millimeter, døren/pladen må være, men hvis den er tykkere, så er det ofte muligt at tilkøbe en såkaldt Wall liner, der udvider tykkelsen med 5 cm ad gangen.

Er du i tvivl om hvilken kattelem, der passer bedst til dig, din kat og din dør, så tøv ikke med at kontakte dyrecenter.dk, der hellere end gerne tager en uforpligtende og vejledende snak om de forskellige muligheder.