Erhverv

Fotograf i Aarhus med øje for kvalitet

Leder du efter en fotograf i Aarhus, der tager enkle, eksklusive og stilrene billeder af høj kvalitet? Så bør du tjekke Sanne Berg Photography ud, hvor den høje kvalitet er hovedfokus. Siden firmaet blev stiftet tilbage i 2004, er det kun vokset. Faktisk er det vokset så meget, at det har skiftet lokation fra centrum af smilets by til store nye lokaler på Mosevej i Risskov. Og fra at være blot én fotograf, er de nu fire fastansatte fotografer og fotoshoppere. Alle med en forkærlighed for at få taget det bedste billede.

Det betyder dermed også, at de tilbyder en bred vifte af opgaver indenfor fotografiens verden. Hvad end du ønsker portræt-, mode- eller produktfotografering står de hos Sanne Berg Photography klar til at vejlede i det optimale foto til dit erhverv. Og det optimale foto kommer først og fremmest, når du som kunde har en god oplevelse fra start til slut. Billederne skal være efter dit ønske og i en stil, der afspejler lige netop din virksomhed. Med mange års erfaring i branchen følger de dog tidens tendenser, som de meget gerne vil bruge til at vejlede dig i, hvordan din virksomhed rent visuelt fremstår så professionelt som muligt. Et billede kan betyde utroligt meget – specielt som førstehåndsindtryk. Hos Sanne Berg Photography handler det altså om at få jeres virksomheds historie til at leve på det visuelle plan, og det gode samarbejde er afgørende for netop dette.

Er du interesseret i at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud, kan du til enhver tid tage kontakt til dem. Det kan du gøre via: