Landbrug

Fodertrug til grise

Hvis du driver et landbrug med pattegrise, smågrise, svin og søer, så ved du med garanti alt om, hvor vigtigt det er, at grisene får den rette mængde foder på en nem og tilgængelig måde.

Dyrene kan få foder fra eksempelvis krybbe, ædeboks, foderstation, foderautomat eller direkte fra gulvet. Hvilken slags fodertildeling, der er den bedste løsning for dig og dine dyr, afhænger af din opstaldningsform, grisenes alder og fodertype, de får

Find fodertrug online

Der findes mange forhandlere og producenter af udstyr til landbruget på både det danske og udenlandske marked. Derfor kan det sommetider virke som en uoverskuelig opgave at finde det helt rigtige udstyr, uden det kommer til at tage al for meget af din tid. For det er en travl opgave at være landmand. Et sted, hvor du kan finde fodertrug til grise online er hos Hattingagro.dk. Her kan du finde både foderskåle, plastikbeholdere, drikkeskåle og mælketrug. Så kan du lige nå at finde dit nye fodertrug godt lænet tilbage i kontorstolen med en varm kop kaffe og en lille kage i pausen eller om aftenen, når arbejdsdagen er slut og fødderne er smidt op i sofaen.

Hvem er Hattingagro.dk?

Du kender måske i forvejen Hatting A/S. De er nemlig den største producent af ornesæd i Europa, hvilket er deres primære produktion og salg. Men de gør også en dyd ud af at sælge landbrugsudstyr til hovedsageligt svineproducenter i Danmark og i de nordeuropæiske lande. Deres hovedsæde er placeret i Horsens, men på deres hjemmeside kan du finde langt mere en fodertrug og ornesæd. Blandt andet ny beklædning til dig eller dine ansatte, redskaber til stalden, skadedyrsbekæmpelse, værktøj, arbejdslamper og gyllehåndtering til marken. Hvis du har spørgsmål eller behov for nogle gode råd, så kan du nemt kontakte deres kundeservice på tlf.: 70159909.