Hus & have

Er loftet på badeværelset utæt? Skjulte lækager kræver hjælp

En skjult rørskade kan være lig med et stort (og skjult) problem. En sådan skade er alvorlig, da der er risiko for følgeskader – og så kan den være svær at spotte. Måske er det pludseligt begyndt at dryppe fra loftet på badeværelse. Her er det ikke til at vide, hvor stor skaden er. Det vigtigste er, at du får det tjekket, hvis du har mistanke om utætheder. Du kan hurtigt få en VVS’er på sagen, og derudover findes Multiseal, som også kan være en nem, hurtig og langvarig løsning på lækager.

Nem og smart løsning på problemet

Når man snakker om skjulte rørskader, menes der rør, som befinder sig i vægge, mure eller gulve. Det er derfor, det ofte er svært at lokalisere skaden. Multiseal er en flydende løsning til at tætne lækager. Hvis VVS’eren har svært ved at lokalisere skaden, kan multiseal tilsættes direkte til vandet i et lukket kredsløb og tætne en lækage. Så sparer I, at VVS’eren er tvunget til at bruge flere dage på at lokalisere skaden. Produktet virker ved en hærdning, når det kommer i kontakt med CO2, som giver en permanent forsegling af lækagen. Det tager tre dage at udføre, og du slipper for rod og byggematerialer i din lejlighed, som måske i forvejen er lille nok.  

Skjulte rørskader kan dækkes

Det er ikke sikkert, at din almindelige husforsikring dækker skjulte rørskader. Og det kan være en udgift, som bliver dyr for dig. Derfor er det en god idé med en udvidet rørskadeforsikring hos dit forsikringsselskab, hvis uheldet er ude. Den dækker også brugen af multiseal, som netop ikke er en gør-det-selv-løsning, men en løsning som du kan snakke med din lokale VVS’er om.

På multiseal.dk finder du en video, der hurtigt viser dig, hvor nemt multiseal egentlig virker.