Hjælpemidler til byg og anlæg

En smart måde at håndtere fliser på

Når man lægger fliser, er det hårdt arbejde for kroppen, og især for ryggen. Det kan være fysiskopslidende, hvis man gør det hver dag i mange år, og derfor er det ekstra vigtigt at have det rette udstyr.Undgå skader og nedslidning ved at bruge en vakuumsuger til at håndtere dine fliser.Når du bruger en vakuumsuger kan du være sikker på at I har gode vilkår for de rigtige arbejdsstillinger.

Undgå rygskader med vakuumsuger

Det er desværre tit at man kan opleve at få skader i forbindelse med sit konstruktionsarbejde. Rygskaderer noget af det mest almindelige at få skader med, når man arbejder med at løfte og håndtere tungeting til dagligt. Her kan en vakuumsuger virkelig gøre en stor forskel for arbejdsmiljøet. Man er påforkant med ulykker og rygskader, når man bruger en vakuumsuger, og dermed gør en indsats for atpasse på medarbejdernes rygge.

Gå på opdagelse i vores store udvalg

Leder du efter en fliseløfter eller vakuumlufter, så kan du helt sikkert finde en model der passer til ditbehov i vores sortiment. Vi har et stort udvalg af forskellige vakuumsugere, og de har hvert deresområde som de er gode til at håndtere. Har du en større belægningsopgave, kan du med fordel bruge envakuumsuger der kan monteres på gravemaskiner. Vi har forskellige størrelser af vakuumsugere, så taget kig på vores hjemmeside og find den som vil passe bedst til din opgave.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige vakuumsuger

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige vakuumsuger, så er du altid meget velkommen til attage kontakt til os. Vores dygtige og engagerede medarbejdere er klar til at hjælpe dig med at findepræcis den vakuumsuger, som du har brug for.