Arbejde

En økologisk frugtordning øger sundheden

image

Et sprødt æble eller en smagfuld banan er et sundt og nærende alternativ til eftermiddagskagen eller slikposen. Hvis du er leder i en virksomhed eller har ansvaret for medarbejderne i et firma, så ved du med sikkerhed også, hvor ofte de ansatte kan falde ned i de sukkerholdige fristelser, når blodsukkeret er banket helt i bund sidst på dagen. Derfor kan det være en god ide at have frisk frugt til rådighed for medarbejderne, så de altid har mulighed for at træffe det sundere valg.

Hvis du er på udkig efter en frugtordning økologisk, så er Frugtordning.dk et rigtig godt bud.

Her finder man økologiske frugtkasser og -kurve i mange forskellige størrelser, der passer til alle lyster og behov.

Er I eksempelvis en lille virksomhed, med et mindre antal medarbejdere, så kan en kurv med 25 stykker frugt muligvis være den mest optimale løsning til jer. Den estimeres at passe til cirka 3-5 personer.

Hvis I derimod er en stor afdeling eller virksomhed, kan det være, at I skal give jer i kast med den økologiske frugtkasse med 100 stykker frugt. Den passer til omtrent 18-25 frugtsultne personer.

Alle deres kasser indeholder både bananer, pærer, æbler samt 1-2 typer sæsonbestemte frugter. Derfor vil I altid få et varieret udvalg. Det kan eksempelvis være lækre sommerblommer og julede klementiner i de kolde vintermåneder.

Vil I også have nogle lækre, økologiske snacks, der kan stille den søde tand sidst på dagen, kan økologiske dadelkugler være en lækker lille hapser. De er lavet af 100% økologiske og naturlige råvarer. Derfor er de et oplagt alternativ til de typiske sukkerbomber.

Hvis man bestiller en økologisk ordning hos Frugtordning.dk, kan man være sikker på, at frugten altid er lækker og frisk. Ligeledes er alle økologiske frugtkurve og -kasser er pakket i deres eget pakkeri af personale, der har særlig viden om håndtering af økologisk frugt.