Fliseløfter

En fliseløfter gør arbejdet nemmere og hurtigere

En fliseløfter gør arbejdet nemmere og hurtigere

Det er et tungt arbejde at lægge fliser manuelt. Det kan slide rigtig meget på kroppen. Derudover er det også et arbejde, der tager lang tid, når I skal være en eller to mand til at løfte de store fliser. Både for at skåne jeres kroppe og for at få en hurtigere arbejdsgang, er det en god ide, at du investerer i en fliseløfter til virksomheden. Den kan løfte fliserne op, hvilket både gør, at I ikke skal slæbe rundt på dem, og at det bliver meget nemmere for jer at lægge dem. 

Er du på udkig efter en fliseløfter til firmaet, kan du for eksempel købe den hos al-lift.com. De har flere forskellige fliseløftere at vælge imellem. Det gør det nemt for dig at finde den, der passer til dit formål. Forskellen på fliseløfterne er blandt andet, hvor tunge fliser de kan løfte.

Hvis du typisk arbejder med mindre fliser, kan det være nok for dig, at du køber en af de mindre modeller, der kan løfte op til 140 kilo. Det kan være modeller som AL-Manolay og AL-Mobivac. 

Arbejder du ofte med større fliser, kan du bruge en af de større maskiner, som AL-Sputnik, der kan klare op til 600 kilo. Den gør det muligt at lægge fliser, som I aldrig ville kunne lægge med håndkraft, og som det ville være svært for jer at lægge med andre former for maskiner. 

Fliseløfteren suger sig fast på fliserne. Det gør, at der ikke er noget, der holder flisen rundt om i kanten. På den måde kan du med det samme placere flisen der, hvor den skal være. Det er endnu en ting, der gør, at fliseløfteren er med til at lette jeres arbejde og gøre det hurtigere. Dermed kan I levere et hurtigere resultat til kunden, der helt sikkert vil blive glad for, at fliserne ligger flot.