Flydespærre

Effektiv flydespærre er et must for alle, der arbejder ved vandet

Effektiv flydespærre er et must for alle, der arbejder ved vandet

Ligger din virksomhed i nærheden af vandet, bør du have en solid og effektiv flydespærre liggende. Den kan bruges til at spærre for olie på vand, så det ikke breder sig og bliver til et større udslip. Det er derfor meget vigtigt, at du har en, så du kan reagere hurtigt, hvis der bliver spildt olie på vandet. 

Flydespærren bruges ofte ved tankning af skibe. Det gælder både, når de bliver tanket på havet og i en sø eller en å. Et olieslip er lige farligt, om det foregår i saltvand eller i ferskvand. Ved tankning af skibe lægger man som regel flydespærren op som en beskyttelse, inden man tanker skibet. På den måde har man sikret sig inden, hvis der skulle komme et udslip. 

Et godt sted for dig at købe en flydespærre, så du kan være sikker på at være forberedt, er på webshoppen oliesug.dk. De har et stort udvalg af remedier til at stoppe et olieudslip med. Det gælder både på land og til vands. Det er med til at gøre, at du kan være godt forberedt, så du ikke kommer til at lede olie ud i naturen, selvom du skulle komme til at spilde det ved et uheld. En flydespærre hører altså med til at være en ansvarlig forretningsdrivende. 

Når du køber en flydespærre, skal du være opmærksom på, om du vil have en flydespærre, der inddæmmer olien, eller om du vil have en, der absorberer den olie, der er blevet spildt. Der er to forskellige muligheder, og det er derfor en god ide for dig, at du er opmærksom på begge to. Flydespærren, der inddæmmer olien, hvis den bliver spildt, kan være god at bruge, hvis du for eksempel tanker et skib, og den bare bliver lagt ud som en sikkerhedsforanstaltning. Hvis du derimod har spildt olie, er det vigtigt, at du også har en flydespærre, der kan suge olien op igen. 

Du kan få flydespærrer i mange forskellige længder. Det er vigtigt, at du har en flydespærre, der er lang nok, så den kan inddæmme hele det område, som der er olie på. Hos oliesug.dk kan du få flydespærrer, der er mellem 5 og 25 meter. Har du brug for en længere flydespærre, kan du sagtens kombinere flere flydespærrer. Dermed kan en flydespærre let blive helt op til 500 meter lang, hvis det er det, du har brug for – og selvfølgelig også længere, hvis det er det, der er påkrævet.