Sundhed

Det sunde og naturlige valg – en frugtordning med årstidens frugter

En frugtordning er det naturligt sunde valg til virksomheden, der vil højne trivslen blandt jeres medarbejdere – stiller I frugt tilgængeligt hverdag, viser I nemlig at I kerer jer om jeres medarbejderes sundhed, og det er ikke bare godt for jeres CSR-politik, men også for jer og jeres medarbejdere i praksis. En frugtordning bliver hellere ikke kedelig, da de hos Firma-frugt.dk dagligt udvælger det frugt, som I får leveret. Det betyder også, at udvalget af frugt kommer til at afspejle årstiderne, hvilket giver jer en varieret og altid frisk oplevelse.

4 fordele ved en frugtordning:

Der er mange fordele ved at have en frugtordning i virksomheden, de 4 største fordele kan opsummeres som følgende:

  1. Kvalitet og friskhed: Sæsonaktuel frugt i god kvalitet med en dejlig naturlig friskhed.
  2. Fleksibilitet og service: En frugtordning der passer til jeres behov – og uden lange bindinger.
  3. Medarbejdere og motivation: Frugt er en dejlig snack i stedet for slikautomaternes unaturlige tilbud. Frugt er det naturlige og gode alternativ.
  4. Frugtbar økonomi: Gode priser, så gode at en frugtordning i et helt år vil kost jer mindre end én medarbejders sygedag – prisen for sundhed skal være tilgængelig for alle.

Personlig frugtordning med personlig levering

I får altid jeres frugt leveret af jeres personligt tilknyttede chauffør, der selvfølgelig altid bringer helt op til kontoret, eller hvor end I ønsker, at få frugtordningen bragt. Chaufføren tager naturligvis også de tomme kasser eller kurve med tilbage, så de kan blive rengjort og genbrugt. Online kan se de mange forskellige muligheder for sammensætningen af frugtordninger: de omfatter blandt andet den præsentable frugtkurv, der er flotte på bordet til mødet eller i receptionen, de hånd- og mundrette løsning med basisfrugt i det antal, I ønsker. Derudover finder I frugtkasser, den økologiske version, den energifyldte nøddekurv samt det lækre udvalg af snackgrønt.