Orijen hundefoder

Det bedste til hunden med Orijen hundefoder

Det bedste til hunden med Orijen hundefoder

Ved du, hvad den store forskel er på vores hunde og os selv?

Vi bestemmer stort set alt for dem, hvorfor der påhviler os et stort ansvar for at gøre det bedste for vores firbenede venner, om der så er tale om en hvalp, en jagthund, en førerhund, en familiehund, en politihund eller en helt anden benyttelse af menneskets bedste ven, som vi har trænet og tæmmet gennem rigtig mange år.

Vi mennesker har gennem tiden forarbejdet vores mad, så den er fyldt med usunde tilsætningsstoffer, ugunstigt fedt og nogle gange ligefrem skadelige kemikalier og en helvedes masse sukker og sødestoffer, så det hele glider lettere ned, og vi bliver afhængige af maden.

Dog ved vi ofte godt, at vi fordærver vores krop, når vi indtager den slags føde, men hundene ved ikke bedre, end at de skal spise det, der bliver serveret for dem – selvfølgelig i rette mængder.

Så tænker du over, hvad du giver din hund af mad, og hvad der er i foderet? 

Det bedste, vi kan give hunde af mad, er naturens egne leveringer, hvorfor det klart kan anbefales at fodre hundene med Orijen Hundefoder.

Orijen hundefoder laver nemlig mad til hundenes livsstadier, om de så er små hvalpe, eller de er kommet op i årene. Maden er nøje sammensagt med henblik på hundens dna og velvære.

Ved at investere i Orijen hundefoder investerer du ikke blot i noget kvalitetsmad til hunden, du er også med til at sørge for, at hunden får de rette vitaminer og mineraler, som hunden har brug for på sit specifikke ståsted i tilværelsen.

Alt, der er i maden fra Orijen, kommer udelukkende fra naturen. Her er ikke tilsat ukurante midler af nogen art. Her er der tale om sundt kød, sunde grøntsager og frugt.

Orijen hundefoder har ligefrem åbnet op for deres arbejdsgang, så du selv kan følge skabelsen af hundemaden og ved selvsyn se, at foderet bliver lavet uden tilsætningsstoffer.