Organiserings- og opbevaringsprodukter

Den perfekte makeup holder til dig

Hos Simply Organized finder du den perfekte makeup holder til dig. Modellen Nora er perfekt til at opbevare din makeup i på en overskuelig og flot måde, som gør hverdagen nemmere og det at gøre sig klar til festen meget sjovere. Køb din Nora makeup holder fra Simply Organized allerede i dag.

Få styr på makeuppen

Ligger din makeup oftest i en toilettaske eller i en skuffe og roder rundt? Er det svært for dig at få overblik over den makeup, du har? Så er det på tide at investere i organiseringselementer til din makeup – så som en makeup holder. Det at du kan se al din makeup gør også, at du sparer penge, da du ikke glemmer at du for eksempel allerede har en rød læbestift. Makeup er ofte også designet flot, så hvorfor ikke vise det frem på bordet? Der er altså flere gode grunde til at investere i en makeup holder.

Neglelak frem til skue

Hvis du er typen, som lægger neglelak ofte, så er en makeup holder også fantastisk til dig. Ligesom man bliver draget af neglelakhylderne i butikkerne, så kan du skabe din egen miniversion derhjemme ved at sætte alle dine farverige og flotte neglelakker i din makeup holder. Vores Nora Makeup holder er lavet af klar plast, hvilket betyder, at hvis noget af din makeup falder ned og ligger på langs, kan du stadig se den og glemmer den ikke.

Nem rengøring

Makeup holderen er utrolig nem at rengøre. Bare smid et par dråber sæbe på og vask den hurtigt op i hånden. Den tåler ikke maskinvask, men er nem at vaske ren i køkkenvasken. Har du spørgsmål til produktet eller services, så er du altid velkommen til at kontakte os hos Simply Organized.