Ferie

Dejlig campingplads tæt på Århus

Kunne du godt tænke dig en hyggelig og oplevelsesrig ferie med familien eller med vennerne? Saksild Strand Camping er perfekt til dig, der leder efter camping omkring Århus. Her finder du en dejlig campingplads lige ved en skøn strand og midt i dejlig natur, der samtidig ligger bare 25 kilometer fra byen.

Uanset om I ønsker at bo i telt, campingvogn eller hellere vil leje en campinghytte, kan I overnatte på Saksild Strand Camping. Campingpladsen tilbyder selvfølgelig alle sine gæster at benytte sig af bad og toilet, køkken, spiserum og vaskeri. Alle faciliteterne er moderniserede, så der er rig mulighed for en behagelig campingtur.

Masser af sjove aktiviteter for hele familien

Der er gode muligheder for hygge og afslapning i de dejlige omgivelser på campingpladsen i Saksild. Men hvis rastløsheden melder sig, er det dejligt, at campingpladsen ligger tæt på Århus, hvor der er masser af muligheder for sjove oplevelser for store og små.

I kan for eksempel besøge Aros, hvor I kan se flotte og spændende kunstudstillinger og gå en tur i den karakteristiske regnbue. Eller I kan besøge Moesgaard Museum, der byder på masser af spændende og lærerige udstillinger om mennesker i fortiden og nu. Museet bruger masser af moderne teknologi for at bryde med den traditionelle, lidt tørre museumsoplevelse og gøre hele familien klogere på en virkelig underholdende og overraskende måde.

Århus byder selvfølgelig også på et væld af andre underholdende oplevelser med hyggelige caféer, gode muligheder for shopping samt underholdning i form af teaterforestillinger, koncerter, stand-up og meget mere.

Nysgerrig på at høre mere? Hop ind på Saksild.dk, hvor du kan se billeder og læse mere, eller kontakt campingpladsen på telefon: +45 86 55 81 30 eller e-mail: info@saksild.dk.