Gardiner og solafskærmning

Børnesikrede gardiner i topkvalitet

Hvis du står og leder efter gardiner, der egner sig til institutioner såsom børnehaver, skoler eller gymnasier, eller ønsker at skrue op for sikkerheden i hjemmet for dine børn, så kan børnesikrede gardiner være lige præcis det, du står og leder efter. Få en uforpligtende snak med os hos Gardin Montøren og hør mere om dine muligheder om at få ro i maven med de rette gardiner.

Sikkerhed kommer i mange former

Sikkerhed kan blandt andet komme af at gardinerne skærmer børnene for solens farlige stråler. Børnesikrede gardiner kan også betyde, at de er skabt i overensstemmelse med EN 13120, hvilket er den europæiske standard for sikkerhed, når det kommer til indvendig afskærmning til vinduer og døre. Helt lavpraktisk betyder det at snore og kæder er 1,5 m over gulvet. Kæderne kan yderligere fastgøres med kædestrammere og snore med snorstrammere. Endeligt så kan de have sundhedsmærket OEKO-TEX, som er skabt uden skadelige stoffer. På den måde bliver gardinerne børnesikrede.

Skab et kreativt miljø

Gardiner kan også egne sig til børn på andre måder såsom ved at inspirere deres kreativitet. Det kan du gøre ved at bruge farvede gardiner, der skaber et kreativt og indbydende miljø for børnene. Derudover vil sollyset, der skinner gennem nogle af gardintyperne også skabe forskellige former for miljøer og stemninger, der kan bidrage til børnenes leg og sætte blus under deres fantasi.

En skræddersyet løsning

Gardin Montøren kommer gladelig ud til din institution eller dit hjem for at se, hvad den optimale løsning er for dig. Vi tager højde for jeres ønsker og skræddersyr en løsning til jer. Ring til os allerede i dag og hør mere om jeres muligheder for at få børnesikrede gardiner.