Blomsterfrø

Blomsterfrø til dine omgivelser fra Nykilde

Blomsterfrø til dine omgivelser fra Nykilde

Blomsterfrø er et af kerneområderne for Nykilde, som er specialiserede leverandører af alt inden for frø til grønne områder. I deres online katalog finder du inspiration til grøn og frodig beplantning til dine udendørsområder, hvad enten det gælder naturengfrø, græsfrø, skovrejsningsblandinger, frø til vilde urter og planter, sommerblomstfrø eller andre blomsterfrø. Nykilde henvender sig både til private, institutioner og virksomheder, som finder gode tilbud på blomsterfrø til arealer i alle størrelser – alt afhængigt af, hvad årets høst af frø tillader.

Blomsterfrø til institutioner, vejkanter og parker

Blomsterfrø er en populær og enkel løsning til udendørsarealer, der trænger til en opfriskning. I områder, hvor mange forbipasserende færdes, eller hvor mange aktiviteter finder sted, gør det en kæmpe forskel med blomster i landskabet. Hos Nykilde finder du et bredt udvalg af blomsterfrø, der kan tilføre farve og liv til dine omgivelser.

Institutioner for gamle, børn eller unge kan have glæde af blomsterfrø til haver og legepladser. Her vil blomsterne kunne tilpasses den stemning, du ønsker at skabe – lige fra det trimmede til det vilde. Vilde blomster i vejkanten kan være med til at løfte bybilledet, og bidrage til en naturlig og frodig atmosfære langs veje og fortorve. Endelig kan blomsterfrø gøre en kæmpe forskel i byens parker eller langs byens grønne plæner, hvor hundeluftere, motionister og familier på picnic vil nyde godt af variation i landskabet.

Farverige blandinger og smukke enkeltarter

Hos Nykilde finder du både farverige blandinger og smukke enkeltarter inden for blomsterfrø. På den måde har du mulighed for at skabe præcis det udendørslandskab, du drømmer om. Har du specifikke ønsker til dine blomsterfrø, som ikke allerede findes i kataloget, tilbyder Nykilde at sammensætte specialblandinger efter dine ønsker. Ønsker du f.eks. et bestemt farvetema, er der mulighed for blomsterfrø i en bestemt nuance.

Nykilde har leveret frø siden begyndelsen af 1980’erne, så dine udendørsarealer er i trygge hænder med blomsterfrø fra deres katalog.