Erhverv

Berig indeklimaet i din virksomhed

Man kan gøre mange ting for at øge sundheden i sit indeklima. Det handler såvel både om det mentale og fysiske miljø, hvor der skal sørges for at ens medarbejdere og kunder får den bedste mulige oplevelse af virksomheden.

Et sundt arbejdsmiljø bevirker til færre sygedage, mere energi og engagement, og dette kan sørges for med frugtordninger, oprydning og lignende.

Et af de vigtigste elementer for et indemiljø er, at man kan få ren og frisk luft til hjernen. Denne ydelse behøver du ikke engang sørge for. Ved at investere i en planteservice får du besøg af veluddannede gartnere, der sørger for dine plantebehov. 

Planter og blomster er med til at rense og forny luften, og så er det en nem og dekorativ løsning med en planteservice.

Kyndige servicegartnere og evighedsgaranti

Planteservicen står for opsætning, vanding, gødning, udskiftning af dårlige planter og meget mere. Med denne planteservice er der evighedsgaranti og grogaranti på planterne.

Denne garanti følger med som naturlig følge af, at dine uddannede servicegartnere ved præcis, hvad dine planter har behov for.

Med en planteservice kan I sørge for at bruge tiden på det, som I er bedst til. Det er nemt, bekvemt og bekymringsfrit, når I er i hænderne på de kyndige gartnere.

De kan også klare dine udendørsplantemiljøer uden problemer. De er altså friske og sørger for, at dine planter er det samme.

Undersøg dine muligheder for pasning og pleje af dine plantemiljøer allerede i dag. Du kan også undersøge muligheden for at få rådgivning ift. dekoration og opsætning af et muligt nyt plantemiljø.

Gør dig og dine medarbejdere en tjeneste ved at få et godt tilbud på planteservice nu.