Militærudstyr

3 tips til at overleve i naturen

Har du valgt at tage på overlevelsestur, eller er du blevet tvunget med på en, og ved du derfor ikke helt, hvad du skal bruge af udstyr? Eller hvad du generelt skal huske, når du skal sove under åben himmel? Så har vi her samlet gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, samt hvad udstyr du bør investere i. God læselyst.

Det rigtige mad

Naturen vil først og fremmest være din primære kilde til den mad, du skal spise, men det vil indimellem være nødvendigt med rationer af mad hjemmefra, som du kan pakke op og spise, når du har lyst. Om ikke andet er det nødvendigt med en backup, så du er sikker på ikke at løbe tør for mad, uanset hvor du befinder dig i naturen.

En stor, god rygsæk

Du skal kraftigt tænke dig om, når du vælger rygsæk til din tur under åben himmel. Du skal have plads til alt det nødvendige, men du skal samtidig også huske på, at du skal bære den rundt hele dagen, og det kan godt komme til at blive tungt. Vælg derfor en stor rygsæk, men fyld den ikke mere op, end hvad du egentlig mener, at du kan bære.

Schweizerkniv

Du vil få brug for at skære, klippe og rense diverse ting, når du er i fri. Det er uundgåeligt, og der skal du have en kniv, der kan lidt af det hele, med. Du skal både bruge den til at klippe snore, men du skal også kunne skære dyr og grønt op, som du skal spise.